Pécs, C4, csarnok, Finn u. 2, 7630 Hungary
+36 72.497.641

TÖBBET SZERETNÉL MEGTUDNI TERMÉKEINKRŐL?

TARTÓSÍTOTT NÖVÉNYEK ÉS NÖVÉNYDEKORÁCIÓK

Tekintse meg tartósított növényekből készült termékeink széles választékát, a bonszájoktól, díszfáktól elkezdve a gömbökön, faliképeken, logókon és feliratokon keresztül egészen a különböző típusú zöld falakig.

Üdvözöljük a Belcatnál

A Belcat egy olasz-magyar cég, amely több mint egy évtizedes, kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi piacokon a környezetbarát és 100 % - ban természetes beltéri design termékek - tartósított díszfák és zöldfalak - készítésének és kivitelezésének területén.
A zöldek iránti szenvedélyünk arra ösztönzött minket, hogy kifejlesszünk egy teljesen természetes terméket, amely mentes a hagyományos karbantartástól és gondozástól, így teremtve lehetőséget zöld terület kialakítására, ott is, ahol nincsenek meg az ehhez szükséges környezeti feltételek.
A tartósítás világában szerzett több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően mostanra már csak környezetbarát termékeket kínálunk ügyfeleinknek, az elkészítés minden szakaszára ügyelve, a nyersanyagok összegyűjtésétől a tartósításon át, egészen a ZöldBarát design termékeink megvalósításáig.
Fő célunk, munkánk ösztönzésének forrása az egyensúly és harmónia keresése ember és természet között.
Uniqa III Flor Online

NEWS

#
17 okt: News 3 demo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut…

#
17 okt: News 2 demo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut…