Pécs, C4, csarnok, Finn u. 2, 7630 Hungary
+36 72.497.641

TÖBBET SZERETNÉL MEGTUDNI TERMÉKEINKRŐL?

Üdvözöljük a Belcatnál

A Belcat egy olasz-magyar cég, amely több mint egy évtizedes, kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi piacokon a környezetbarát és 100 % - ban természetes beltéri design termékek - tartósított díszfák és zöldfalak - készítésének és kivitelezésének területén.
A zöldek iránti szenvedélyünk arra ösztönzött minket, hogy kifejlesszünk egy teljesen természetes terméket, amely mentes a hagyományos karbantartástól és gondozástól, így teremtve lehetőséget zöld terület kialakítására ott is, ahol nincsenek meg az ehhez szükséges környezeti feltételek.
A tartósítás világában szerzett több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően mostanra már csak környezetbarát termékeket kínálunk ügyfeleinknek, az elkészítés minden szakaszára ügyelve, a nyersanyagok összegyűjtésétől a tartósításon át, egészen a ZöldBarát design termékeink megvalósításáig.
Fő célunk, munkánk ösztönzésének forrása az egyensúly és harmónia keresése ember és természet között.
Uniqa III Flor NEW

HÍREK

#
08 aug: SUMMER HOLIDAYS 2022

Értesítjük kedves Partnereinket, hogy cégünk 2022. augusztus 11-től 2022. augusztus 20-ig szabadság miatt zárva tart. Megértésüket köszönjük és jó pihenést,…

#
16 szept: PÁLYÁZATOK

Kedvezményezett neve: Belcat Tanácsadó és Szolgáltató Betéti Társaság Projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram Projekt tartalmának…

#
19 dec: Ünnepi Leállás

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk 2021. december 23. és 2022 január 3. között zárva tart, ez idő alatt nem tudunk…