Pécs, C4, csarnok, Finn u. 2, 7630 Hungary
+36 72.497.641

TÖBBET SZERETNÉL MEGTUDNI TERMÉKEINKRŐL?

Üdvözöljük a Belcatnál

A Belcat egy olasz-magyar cég, amely több mint egy évtizedes, kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi piacokon a környezetbarát és 100 % - ban természetes beltéri design termékek - tartósított díszfák és zöldfalak - készítésének és kivitelezésének területén.
A zöldek iránti szenvedélyünk arra ösztönzött minket, hogy kifejlesszünk egy teljesen természetes terméket, amely mentes a hagyományos karbantartástól és gondozástól, így teremtve lehetőséget zöld terület kialakítására ott is, ahol nincsenek meg az ehhez szükséges környezeti feltételek.
A tartósítás világában szerzett több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően mostanra már csak környezetbarát termékeket kínálunk ügyfeleinknek, az elkészítés minden szakaszára ügyelve, a nyersanyagok összegyűjtésétől a tartósításon át, egészen a ZöldBarát design termékeink megvalósításáig.
Fő célunk, munkánk ösztönzésének forrása az egyensúly és harmónia keresése ember és természet között.
Uniqa III Flor NEW

NEWS

#
19 dec: Ünnepi Leállás

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk 2019. december 23. és 2020 január 3. között zárva tart, ez idő alatt nem tudunk árut…

#
08 aug: SUMMER HOLIDAYS 2019

Értesítjük kedves Partnereinket, hogy cégünk 2019. augusztus 12-től 2019. augusztus 20-ig szabadság miatt zárva tart. Megértésüket köszönjük és jó pihenést,…