Pécs, C4, csarnok, Finn u. 2, 7630 Hungary
+36 72.497.641

A Tartósításról

A Tartósításról

Milyen előnyöket hordoz magában a tartósítás?

A tartósított növények 100%-ban természetesek. A növények tartósítása egy egyedi folyamat, teljesen környezetbarát és abból áll, hogy a növény a saját nedvét helyettesítjük a konzerváló adalékkal. Ez az anyag teljes mértékben biológiailag lebomló.

A növények a legjobb életszakaszukban kerülnek összegyűjtésre így a tökéletes formájukat őrzik meg. Alapos átvizsgálás után kerülnek a tartósító kamrába. Itt egy újraalkotott mikroklímát hoznak létre ahol tökéletes egyensúly van a páratartalom, hőmérséklet és fény között. Ezek az állapotok folyamatos megfigyelés alatt állnak. A növényeket nagy medencékbe helyezik egy folyékony egyvelegbe. A folyamat pár napig tart, a nedvesség kipárolog és az keverékkel helyettesítődik. Végül a növények a szárító kamrába kerülnek pár napra. A kiszállítás előtt minőségellenőrzésen és tisztításon esnek át.

Növényeink megtartják rugalmasságukat és természetes frissességüket gondozás nélkül a speciális tartósítási folyamatnak köszönhetően. Nem igényelnek vizet, napfényt vagy tápanyagot.

9 ok, amiért a zöldfal tökéletes választás

  1. Karbantartás mentes
  2. Magas fokú hangszigetelő hatás
  3. Stresszoldó hatás
  4. Allergénektől mentes
  5. Extra magas élettartam
  6. Nincs fenntartási költsége
  7. Környezetbarát
  8. Egyedi dekoráció
  9. Lángmentes, nem tűzveszélyes

Mire figyeljen oda, ha beltéri növényfalat választ?

1. Tárolás
40-60% páratartalom a megfelelő a növényfalak számára, ez alatt kiszáradhat.
2. Megfelelő hely kiválasztás
A növényfalak beltéri dekorációként szolgálnak, a belsőépítész által meghatározott vagy szakember által javasolt helyre kell elhelyezni.
3. Közvetlen napfénytől való védelem
Ügyeljen arra, hogy ne legyen közvetlen napfénynek vagy hőnek kitéve.

TÖBBET SZERETNÉL MEGTUDNI TERMÉKEINKRŐL?