Pécs, C4, csarnok, Finn u. 2, 7630 Hungary
+36 72.497.641

Rólunk

BelCat Design

TARTÓSÍTOTT NÖVÉNYEK ÉS NÖVÉNYDEKORÁCIÓK

Rólunk

Belcat Bt. 2007-ben kezdte meg magyaroszági működését tartósított növények, növényi részek és virágok forgalmazásával. Alapítói már ekkor sokéves tapasztalattal rendelkeztek a dísznövénykereskedelem európai szegmensében. 2012 év végén született meg a BelcatDesign ágazat választ adva a belsőépítészet és lakberendezés megújult igényeire.

Vigye magával az erdők idilli hangulatát otthonába! Ebben segítünk!

Dekoráció, kényelem és felfrissülés. Ezt nyújtja a Belcat zöldfal design minden otthon, iroda vagy bármely belső tér számára. A mai rohanó világban lélekfrissítő oázisként hat az emberre mindaz, ami a természetet hozza közelivé és megfoghatóvá számára.  Próbálja ki!

Miért éri meg a BelCat szakértelmét választani?

 • 25-30 éves tapasztalat
  Munkatársaink tartósított növényekkel kapcsolatos szakértelme világszerte elismert. A közel 30 éves szakmai tapasztalatunk önmagáért beszél.
 • Beszerzés a világ bármely pontjáról
  A legjobb minőségű alapanyagokat szerezzük be a világ minden tájáról: az Északi sarkkörtől, Afrikán és Indián át Dél-Amerikáig.
 • Egyedüli teljesítmény
  Az üzletágban egyedülálló módon, a zöld fal készítésén túl a tartósított növények dekorációjának teljes palettáját kínáljuk.
 • Olasz design
  Szakembereink olasz tervezők és viszonteladók együttműködése révén tökéletes minőséget garantálnak.
 • Dinamikus fejlődés és innováció
  Cégünk a folyamatos fejlődés mellett tette le a voksát. Ezért hangsúlyt helyezünk a technológia fejlesztésére, melynek köszönhetően az újítás nem marad el. A tartósítási technikákban törekszünk az innovatív, környezetbarát megoldásokra.
TÖBBET SZERETNÉL MEGTUDNI TERMÉKEINKRŐL?